Selecteer een pagina

Nationaal- en internationaal sneltransport.

Op zoek naar sneltransport van België naar een ander land in Europa, of gewoon een kostbaar pakketje van punt A naar punt B binnen België brengen? Kies voor de koerierdienst van KJV-Services en weet zeker dat uw zending met zorg wordt behandeld.

De kortste weg.

 

Het verschil tussen een koerierdienst en sneltransport is dat bij sneltransport de snelste, kortste weg wordt gekozen. Hierdoor bent u er zeker van dat uw zending de best mogelijke weg aflegt tussen laad- en losadres. Het pakketje wordt bij u opgehaald en vertrekt rechtstreeks naar de eindbestemming. Zonder distributiecentra of kans dat uw pakket verloren gaat.

 

Enkele troeven.

?

Divers wagenpark

Door het diverse wagenpark kunnen we best aansluiten bij uw vracht. Dit om snelheid te garanderen en onnodige kosten te vermijden.

R

Betrouwbaar sneltransport

Elke zending gebeurt met de grootste zorg. Of het nu nationaal of internationaal is, we doen er alles aan om uw pakket veilig op locatie te brengen.

v

Vaste route?

Bent u op zoek naar iemand die een vaste route voor u doet, of met verschillende stops? Neem contact op en we bekijken de mogelijkheden.

Vertrouw op KJV-Services

Bij KJV-Services passen we ons aan aan uw noden. Elke rit gaan wij voor uw comfort. Onze wagens zijn steeds netjes, al onze chauffeurs zijn uiterst beleefd en ons streefdoel is stiptheid en veiligheid. We beloven dat uw gevraagde sneltransport naar wens gebeurt en dat uw levering tijdig aankomt. Ook s’avonds of s’nachts. Door te kiezen voor nationaal of internationaal sneltransport bij kjv-services hoeft u zich geen extra zorgen te maken.

Jaar ervaring

Klanten

Wagens

Doe uw aanvraag

Aarzel niet, doe uw aanvraag vandaag nog en ontvang uw prijsopgave. Het is volledig vrijblijvend

Wat klanten zeggen

“Ik had een breekbaar pakketje van hoge waarde dat in Parijs diende afgeleverd te worden. Ik vertrouwde de doorsnee express-diensten niet aangezien ik mijn zending niet stuk wou zien gaan bij het transport. KJV-Service: Snel, gemakkelijk en betaalbaar!” -Johan B.

Veilig en snel op weg!

Vraag uw transport nu aan!

Wacht niet te lang om uw transport aan te vragen, we behandelen uw aanvraag zo snel mogelijk en nemen spoedig contact met u op.

Om te beginnen, maak uw selectie. Het formulier stelt je de juist vragen!