Op zoek naar luchthavenvervoer?

Luchthavenvervoer regio Kortrijk of Ieper (Zuid West-Vlaanderen) naar de luchthaven van Zaventem, Charleroi, Oostende, Luik? Bij KJV-Services bent u aan het juiste adres.

Net iets verder!

 

Wist je dat KJV-Service naast alle belgische luchthavens je ook graag brengt en terug ophaalt in buitenlandse luchthavens zoals bij het franse Airport Prijs-Charles de Gaulle, of in Schiphol (Nederland) tot in Düsseldorf (Duitsland). Met andere woorden; ga op vakantie zonder stress met het luchthavenvervoer van KJV-Services.

 

Wat kunnen we aanbieden?

Luxe-transport

Kom aan en vertrek in stijl. Kies voor onze BMW X3, goed voor 4 personen.

Familie-transport

In onze minibus passen er 7 personen, perfect voor elk gezin.

Grote groepen

Meer dan 7 personen? We bieden u enkele opties aan. Neem contact op!

Vertrouw op KJV-Services

Bij KJV-Services passen we ons aan aan uw noden. Elke rit gaan wij voor uw comfort. Onze wagens zijn steeds netjes, al onze chauffeurs zijn uiterst beleefd en ons streefdoel is stiptheid en veiligheid. We beloven dat u op tijd in de luchthaven geraakt op het moment dat u dat wilt. Ook s’avonds of s’nachts. Uw vakantie start vanaf het moment dat u in onze wagen stapt. Door te kiezen voor luchthavenvervoer bij kjv-services hoeft u zich geen extra zorgen te maken.

Jaar ervaring

Klanten

Wagens

Doe uw aanvraag

Aarzel niet, doe uw aanvraag vandaag nog en ontvang uw prijsopgave. Het is volledig vrijblijvend

Wat klanten zeggen

“Telkens we op reis gaan met het vliegtuig laten we ons brengen en ophalen aan de luchthaven door KJV-Service. Nog nooit problemen mee gehad, steeds stipt aanwezig en erg correct. Het enige dat we moeten doen is ons vluchtnummer doorgeven.” – Robbe D.

Veilig en snel op weg!

Vraag uw transport nu aan!

Wacht niet te lang om uw transport aan te vragen, we behandelen uw aanvraag zo snel mogelijk en nemen spoedig contact met u op.

Om te beginnen, maak uw selectie. Het formulier stelt je de juist vragen!